Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Moordwijven' zetten botoxspuit in zichzelf

Shownieuws

De 'moordwijven' uit de gelijknamige film ondergaan tijdens de dvd-presentatie een botoxbehandeling. De dvd wordt op 28 mei gepresenteerd in de winkel Fame.

De 'moordwijven' uit de gelijknamige film ondergaan tijdens de dvd-presentatie een botoxbehandeling. Bracha van Doesburgh, Hadewych Minis en Sanne Wallis de Vries presenteren de film volgende week woensdag in de Amsterdamse winkel Fame, waar ze de behandeling ondergaan. Dat heeft filmmaatschappij Warner Bros woensdag bekendgemaakt.

De actie lijkt een sneer naar het Amerikaanse bedrijf Allergan, de ontwikkelaar van botox. Het bedrijf verhinderde dat de film van Dick Maas 'De botox methode' ging heten. Wegens het gebruik van het merk in de titel dreigde Allergan met een rechtszaak tegen de filmmakers, die vervolgens eieren voor hun geld kozen.

Voordat de drie actrices in een Hummer op de Kalverstraat arriveren, stoppen ze eerst nog even om een Amsterdamse beautykliniek te openen. Ook stappen de diva's uit in de peperdure P.C. Hooftstraat voor wat 'last minute shopping'.

Tijdens de signeersessie in Fame, die om 13.00 uur begint, mogen ook drie bezoekers gebruikmaken van een gratis botoxbehandeling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen