Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moddergooien Richards en Sheen duurt voort

Shownieuws

Denise Richards heeft opnieuw uitgehaald naar Charlie Sheen. In de Today Show vertelde ze dat een mail waarin zij haar ex om een spermadonatie vraagt, nep is.

Denise Richards heeft opnieuw uitgehaald naar haar ex-man Charlie Sheen. In de Today Show op de Amerikaanse zender NBC vertelde de actrice dat een e-mail waarin zij de verloofde van haar ex om een spermadonatie vraagt, nep is. "Die e-mail is door iemand in elkaar gezet", liet zij weten. "Als ik sperma had willen hebben, had ik wel om dat van mijn toenmalige vriend Richie Sambora gevraagd."

De gewraakte e-mail werd vertoond in de show, die in het teken stond van spraakmakende scheidingen. Het vermeende verzoek werd gedaan omdat Richards zou willen dat haar kinderen allemaal dezelfde vader zouden hebben. De 37-jarige actrice, die twee dochtertjes kreeg met Sheen, zei op televisie dat ze helemaal niet om een derde kind zat te springen. "Ik had net te horen gekregen dat mijn moeder terminaal ziek was, dus ik zat niet te wachten op een zwangerschap", vertelde ze.

Sheen, die ervan op de hoogte was gesteld dat zijn ex in de talkshow te gast was, reageerde met een schriftelijke verklaring op haar aanwezigheid in het programma. "Haar stelling dat de mail nep is, is absurd", liet de acteur weten. "Het feit dat ze drie jaar na onze scheiding blijft doorgaan met het publiekelijk bediscussiëren van de breuk en bovendien mij en mijn verloofde Brooke blijft lastigvallen, is diep triest en spreekt boekdelen."

Denise Richards en Charlie Sheen waren drie jaar getrouwd. In 2006 kwam een officieel eind aan het huwelijk, waarna het moddergooien begon. Richards beschuldigde haar ex onder meer van mishandeling, wat resulteerde in een straatverbod.

Richards is vanaf de zomer te zien in een realityshow over haar leven. Sheen, die furieus was omdat de actrice hun spruiten Sam (3) en Lola (2) zou 'ëxploiteren', probeerde via de rechter te voorkomen dat de serie op de buis zou komen. Een rechter stelde de 42-jarige acteur in het ongelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen