Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guido's Orchestra voortaan te boeken in Londen

Shownieuws

Guido's Orchestra heeft getekend bij het internationale boekingskantoor Go Artists Ltd. Het is van plan het orkest de hele wereld over te laten toeren.

Het symfonieorkest Guido's Orchestra kan voortaan worden geboekt bij het internationale boekingskantoor Go Artists in Londen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grootschalige muziekprojecten en denkt met Guido's Orchestra een vruchtbare samenwerking tegemoet te gaan. Het is de bedoeling dat het dertigkoppige orkest de hele wereld overgaat.

Guido's Orchestra stond op het podium met Marco Borsato en Paul de Leeuw tijdens hun Symphonica in Rosso-concerten. Op 6, 7 en 9 september treedt het orkest op met Lionel Richie voor een nieuwe reeks van Symphonica in Rosso. Het ensemble wordt geleid door Guido Dieteren, die naast dirigent ook componist, producer, vioolsolist en musicalregisseur is.

Het moderne poporkest, dat onder meer optrad met Toni Braxton en Elvis Costello, toert momenteel door Nederland met 'Red passion live in concert'. Zondag wordt de tournee afgerond in het Eindhovense Parktheater. De dvd-registratie van de concertreeks is vorige week binnengekomen op de vierde plaats in de dvd-verkooplijst.

Avril MacRory en David Landsman van Go Artists Ltd. gaan de internationale boekingen verzorgen. MacRory is onder meer bekend van de British en Global Millennium Celebrations. Ook produceerde hij 2000 Today, een programma dat acht jaar geleden het nieuwe millennium inluidde en in 123 landen werd uitgezonden. Het programma trok 2,87 miljard kijkers.

Jurist Landsman is partner van de firma Clintons, een van de belangrijkste bedrijven op het gebied van entertainment in Groot-Brittannië. Daarnaast is hij juridisch expert voor onder anderen Rod Stewart en U2.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen