Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice Kristin Davis (43) heeft kinderwens

Shownieuws

Kristin Davis wil moeder worden. "Ik wil dolgraag kinderen krijgen", vertelt de 43-jarige actrice in Health. "Ik overweeg ook adoptie, daar denk ik over na."

Kristin Davis wil graag moeder worden. "Ik wil dolgraag kinderen krijgen", vertelt de actrice in het Amerikaanse tijdschrift Health. "Ik overweeg ook adoptie, daar denk ik veel over na."

Davis, die Charlotte speelt in de serie en de filmversie van Sex and the City, bewondert hoe collega's Sarah Jessica Parker en Cynthia Nixon samen met hun partners hun spruiten opvoeden. "Maar ik moet het alleen doen", zegt de vrijgezelle brunette. "Ik zou nog steeds graag een man vinden en een kindje met hem op de wereld zetten. Ik heb de hoop nog niet opgegeven."

Davis is 43 jaar, maar ziet er volgens velen een stuk jonger uit. De Amerikaanse actrice denkt dat het in haar genen zit. "Mijn moeder ziet er ook nog fantastisch uit voor haar leeftijd", vertelt ze. "Daarnaast drink en rook ik niet en gebruik ik veel zonnebrandcrème."

In Sex and the City slaat haar personage dagelijks Cosmopolitans achterover, maar in het dagelijks leven raakt de actrice geen cocktail meer aan. "Ik ben een alcoholiste", bekent Kristin. "Ik heb het nooit verborgen, maar ik ben al nuchter sinds ik bekend ben. Ik hoefde dus niet naar een ontwenningskliniek terwijl ik al een publiek figuur was."

Volgens Davis zorgt het feit dat ze niet drinkt vaak voor verwarring. "Ik krijg vaak een Cosmo aangeboden", zegt ze. "Ik drink ze nooit op. Alcoholisme is een ziekte en daar moet je niet lichtzinnig mee omgaan. Ik heb nog steeds weleens een slechte dag. Waarom zou ik dan een risico nemen?"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen