Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boerin Agnes en Jurre uit elkaar

Shownieuws

De relatie tussen boerin Agnes en Jurre heeft niet stand gehouden. Agnes en Jurre vormden het enige liefdeskoppel dat de laatste aflevering overleefde.

De relatie tussen boerin Agnes en haar vriend Jurre heeft niet standgehouden. De eerst zo verliefde kandidaten uit de datingshow Boer Zoekt Vrouw hebben elkaar vaarwel gezegd. "Meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen", stelt Jurre woensdag in het Leidsch Dagblad. "Dat hebben Agnes en ik met elkaar afgesproken."

Ook de KRO, die eerder dit jaar het derde seizoen van de serie uitzond, wil niets kwijt over de toedracht van de breuk. "Wij doen daar gewoon geen mededelingen over", zegt een woordvoerder. "Dat is een privézaak."

Agnes en Jurre vormden het enige liefdeskoppel dat de laatste aflevering van de datingshow overleefde. Boeren Frans en Gerard hadden voor het einde van de serie al afscheid genomen van hun nieuwe partners. Hun collega's Jan en Henk haalden nog eerder bakzeil.

Boer Zoekt Vrouw haalde begin dit jaar ongekend hoge kijkcijfers. Op 3 februari keken maar liefst 4,4 miljoen mensen naar de show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen