Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zanger Guys n' Dolls ingestort

Shownieuws

Paul Griggs, zanger van de band Guys n' Dolls, is dinsdag ingestort tijdens een promotiebezoek aan België. Hij is naar een ziekenhuis in Antwerpen gebracht.

Paul Griggs, zanger van de Britse band Guys n' Dolls, is dinsdag ingestort tijdens een promotiebezoek aan België. De zanger en gitarist werd onwel nadat de band te gast was geweest in het televisieprogramma De Rode Loper, zo heeft het management van Guys n' Dolls laten weten. Griggs werd naar een ziekenhuis in Antwerpen gebracht, waar hij momenteel wordt onderzocht.

Wat er precies met Griggs aan de hand is, is vooralsnog onduidelijk. Volgens het management van de band speelt oververmoeidheid mogelijk een rol. Guys n' Dolls toert al een week door Nederland en België voor promotionele werkzaamheden. Zondag was de band te gast in de RTL-show Life & Cooking.

Begin vorige maand werd bekend dat Guys n' Dolls op 28 juni een reünieconcert geeft in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Het gaat om het eerste avondvullende optreden van de band in 25 jaar. Naast Griggs maken onder anderen Dominic Grant, Julie Forsyth en Thereza Bazar deel uit van het zestal. De band scoorde in de jaren zeventig en tachtig hits met nummers als 'Broken dreams' en 'You're my world'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen