Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Teleurgestelde Hind kijkt niet naar finale

Shownieuws

Hind Laroussi kruipt zaterdag niet voor de televisie om de finale van het Eurovisie Songfestival te kijken. "Misschien zet ik de tv alleen aan voor Israel."

Hind Laroussi kruipt zaterdag niet voor de televisie om de finale van het Eurovisie Songfestival te kijken. "Misschien zet ik de tv alleen aan voor Israël, ik ben een groot fan geworden van Boaz", zei de zangeres nadat bekend was geworden dat ze zich niet had gekwalificeerd voor de eindstrijd van de zangcompetitie. "Ik ga hem bezoeken in augustus en dan gaan we samen het podium betreden."

Hind kon dinsdagavond niet geloven dat ze het onderspit had moeten delven. "Ik heb er echt geen woorden voor", zei ze. "Ik heb ook wel een traantje gelaten. Je leeft toch toe naar zo'n moment en het was gewoon een teleurstelling."

Aan haar act lag het volgens de 23-jarige zangeres niet. "We gingen allemaal met zo'n energie het podium op en weer af. We waren gewoon hartstikke blij", legde ze uit. "We hebben alles gegeven."

Voordat de artieste donderdag het vliegtuig pakt naar Nederland, geeft ze woensdag in Belgrado nog een optreden met het Metropole Orkest. De zangeres is dan gastartiest tijdens een optreden dat het Nederlandse gezelschap verzorgt met de Servische zanger Slobodan Trkulja. Naast haar Songfestivalnummer 'Your heart belongs to me' brengt Hind nog enkele andere nummers uit haar repertoire ten gehore.

Hind legde het dinsdagavond af tegen onder meer Polen, Rusland, Israël en Griekenland. Donderdag strijden nog eens negentien landen voor een plek in de finale, die zaterdag plaatsvindt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen