Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Quinty Trustfull nieuwe gezicht Eigen Huis en Tuin

Shownieuws

Quinty Trustfull is de nieuwe presentatrice van het klusprogramma Eigen Huis en Tuin. Ze vervangt Corine Boon en is te zien vanaf het nieuwe seizoen.

Quinty Trustfull is de nieuwe presentatrice van het klusprogramma Eigen Huis en Tuin. Ze vervangt Corine Boon, van wie eind vorige maand bekend werd dat zij in het nieuwe seizoen niet terugkeert. Dat werd dinsdag in RTL Boulevard bekendgemaakt.

Quinty vindt het een hele eer, maar voelt zich ook een beetje schuldig. "Ik heb Corine nog niet gesproken, ik ga haar wel even bellen. Ik ben wel blij dat zij het eerst heeft gehoord", zegt de kersverse presentatrice.

Het klussen heeft Quinty enigszins in haar bloed. "Ik ben redelijk handig en mijn vader was altijd timmerman", zegt de 36-jarige presentatrice.

Quinty werd onder meer bekend van programma's als Wannahaves en De 25 grootste... Voor RTL presenteerde ze House Vision. Ook kwam ze in 2006 al een aantal keer opdraven als vervanger van Corine in Eigen Huis en Tuin, toen zij met zwangerschapsverlof ging.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen