Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Monique Smit krijgt Britney-gevoel bij nieuwe clip

Shownieuws

Monique Smit kreeg een 'Britney Spears-gevoel' toen ze haar nieuwe clip zag. "Ik vond het meteen heel professioneel", zegt de Volendamse zangeres.

Monique Smit kreeg een 'Britney Spears-gevoel' toen ze haar nieuwe clip zag. "Ik vond het meteen heel professioneel", zegt de Volendamse zangeres. In de clip is Monique wild dansend te zien met achtergronddansers in een omgeving die veel wegheeft van een discotheek.

De clip van het nummer 'Blijf je vanavond' werd dinsdag voor het eerst getoond tijdens Shownieuws. Het is de tweede single van de 19-jarige Monique en de opvolger van haar hit 'Wild'.

Na de stemoperatie die de zangeres moest ondergaan, zingt de zus van Jan Smit weer voor het eerst op het Mega Piratenfestijn in Volendam. Tijdens het feest, dat op 30 en 31 mei wordt gevierd, treden naast broer en zus Smit ook onder anderen Nick & Simon, de 3j's, Wolter Kroes, Thomas Berge en Marianne Weber op.

Monique is wel alweer een poosje begonnen met de presentatie van het programma Kids Top 20 op het kinderkanaal Z@pp. De blondine brengt ook haar eerste debuutalbum 'Stel je voor' op de markt. Naar verwachting is de plaat vanaf juli te koop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen