Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hind heeft goed geslapen

Shownieuws

Aan de nachtrust van Hind zal het vanavond niet liggen bij het Eurovisie Songfestival. Ze heeft ondanks spanningen zeven uur nachtrust gehad.

Aan de nachtrust van Hind Laroussi zal het dinsdagavond bij het Eurovisie Songfestival niet liggen. "Ik heb een half uurtje liggen piekeren over wat nog beter kon", vertelde de zangeres dinsdag op haar 'good luck'-feestje. "Maar daarna viel ik heel snel in slaap."

De uitgeruste Hind heeft er ook voor gezorgd dat haar voeten in goede conditie zijn. "Gisteren had ik heel vermoeide voeten", vertelde de 23-jarige brunette, die de hele week op hoge hakken heeft gelopen. "Ik heb toen een pedicure naar mijn hotelkamer laten komen. Die heeft lekker mijn voeten gemasseerd, gescrubd, gelakt en mijn handen gedaan. Dat werkte echt heel ontspannend."

Tussen de ontspannende momenten door vindt Hind ook nog tijd om zich op te winden. De zangeres vindt het jammer dat het Songfestival in Nederland pas kort voor de halve finale tot leven lijkt te komen. Volgens Hind liet haar vaderland haar liedje links liggen. "Op het moment dat het opeens goed gaat rent iedereen achter je aan", zegt ze verontwaardigd. "In het begin durft niemand zijn hand voor je in het vuur te steken. Ik vind dat eigenlijk heel nep en jammer ook."

Dinsdagavond vertegenwoordigt Hind het Nederlandse volk tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in Belgrado. Het evenement wordt live uitgezonden op Nederland 1. Donderdag vindt de tweede voorronde plaats, waarna op zaterdag de grote finale volgt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen