Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney's vakantie bij Mel Gibson zit erop

Shownieuws

De vakantie die Britney Spears met haar vader Jamie hield op het landgoed van Mel Gibson, is voorbij. Het tweetal verbleef vijf dagen in Costa Rica.

De vakantie van Britney Spears en haar vader op het landgoed van Mel Gibson is na vijf dagen ten einde. Een filmpje op de website van het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly is te zien hoe het vliegtuig van de veelbesproken zangeres veilig landt.

Britney vertrok vorige week met haar vader Jamie richting Costa Rica, waar ze op het landgoed van de acteur verbleef. Gibson was de buurman van Britney in Malibu. Hij heeft eerder sterren geholpen met een drankprobleem. Tijdens haar vakantie werd de 'Break the ice'-zangeres gefotografeerd in bikini en leek ze te genieten van haar vakantie.

De 26-jarige Britney heeft een heftige periode achter de rug, maar lijkt de laatste tijd weer een beetje op te krabbelen. Zo heeft ze een gastrol gespeeld in de Amerikaanse serie 'How I met your mother', liet haar platenmaatschappij te weten onder de indruk te zijn van nieuw opgenomen materiaal en komt binnenkort haar nieuwe single 'Radar' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen