Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scheiding Jermaine Jackson rond

Shownieuws

De scheiding tussen Jermaine Jackson en zijn ex-vrouw Alejandra is rond. Hij betaalt 32 duizend euro voor de juridische kosten die zijn vrouw heeft gemaakt.

(Novum/AP) - De scheiding tussen Jermaine Jackson en zijn ex-vrouw Alejandra is rond. Dat blijkt dinsdag uit vrijgegeven rechtbankdocumenten over de scheiding die vorig jaar werd aangevraagd. De broer van Michael Jackson, die deel uitmaakte van The Jackson 5, heeft toegezegd 32 duizend euro aan Alejandra te betalen voor haar juridische kosten.

Eenzelfde bedrag maakt Jackson over aan zijn ex-vrouw voor achterstallige kinderbijstand. Alejandra heeft voor zichzelf geen aanspraak gemaakt op alimentatie en eist geen deel op van de bezittingen van Jermaine.

De twee zoons van het koppel zullen bij hun moeder gaan wonen. Hun vader krijgt bezoekrecht. De 53-jarige muzikant, die in 1995 met Alejandra trouwde, heeft toegezegd tweeduizend euro per maand te betalen aan kinderbijstand.

Jermaine lijkt geen fan van het vrijgezellenleven. Hij is inmiddels al getrouwd met zijn vierde vrouw, Halima Rashid. In totaal heeft hij zeven kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen