Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim niet in Vlaamse 'Fame'

Shownieuws

Jim Bakkum is niet te zien in de Vlaamse versie van de musical 'Fame'. De Vlaamse partner van de producent heeft liever dat Vlamingen de hoofdrollen vertolken.

Jim Bakkum is niet te zien in de Vlaamse versie van de musical 'Fame'. De Vlaamse partner van producent V&V Entertainment heeft liever dat drie bekende Vlamingen de hoofdrollen vertolken. Dat schrijft de ex-Idol op zijn weblog. Jim bekijkt het positief. "Zo heb ik natuurlijk lekker veel tijd om aan mijn plaat te werken."

Jim heeft de afgelopen tijd met 'Fame' getoerd door Nederland. Tweemaal trad hij ook in België op. "Wat ook gelijk de laatste keren waren", aldus de 20-jarige zanger. Ook Doris Baaten en Dick Schaar worden vervangen door bekende Vlaamse sterren. Guillaume Devos, Anne Mie Gils en Bart Van den Bossche vervangen de Nederlanders. Vanaf 28 juni geven zij de musical een Vlaams tintje.

Jim zit ondertussen niet stil. "Elk vrij uurtje, middagje besteed ik aan het schrijven van mijn album", zegt hij. "Ik ben er nu al trots op. Ik zit op elk detail en gooi al mijn ideeën in de teksten."

In de musical vertolt Jim de rol van Nick Piazza. Zijn vriendin Bettina Holwerda is de understudy voor de rol van Carmen Diaz. Afgelopen zondag mocht zij voor de eerste keer invallen. "Ze knalde alsof ze de voorstelling al tientallen keren had gespeeld", aldus haar trotse vriend.

In Nederland blijft Jim gewoon optreden. "Deze week speel ik in Carré. Betinna en ik hebben er extra veel zin in." Vorig jaar zag het verliefde koppeltje een gezamenlijk optreden in het Amsterdamse theater voor 'Grease' aan hun neus voorbij gaan. Beiden raakten bij een eerder optreden gewond toen de auto waarin zij opkwamen terechtkwam in de orkestbak. "Geweldig dat we nu alsnog samen in Carré staan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen