Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Echtgenoot Shania Twain ging vreemd'

Shownieuws

De breuk tussen Shania Twain en haar man Robert 'Mutt' Lange is veroorzaakt door een affaire. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De man van Shania Twain, Robert 'Mutt' Lange, is vreemdgegaan. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Lange zou een relatie hebben met een andere vrouw. Vrijdag maakten Shania Twain en Robert Lange bekend dat hun relatie voorbij was.

De ex-geliefde van de 42-jarige Twain verklaarde eerder tegenover het tijdschrift dat de breuk 'een ongelukkige zaak' is. "We zijn gewoon uit elkaar gegroeid. Dat is alles", zo reageerde hij op het einde van het 14-jarige huwelijk.

Bronnen rondom het stel verklaren echter dat er een derde partij in het spel is: Marie Ann Thiébaud. Thiébaud is ook een goede bekende van Twain, omdat ze onder meer het Zwitserse chateau van de ex-geliefden beheerde.

Lange was niet alleen de man van Twain, maar ook het brein achter haar succesvolle overstap van de country- naar de popmuziek. Hij produceerde haar albums 'The woman in me', 'Come on over' en 'Up'. Met nummers als 'That don't impress me much' en 'Man! I feel like a woman' scoorde de zangeres grote hits, ook in Nederland. Samen heeft het koppel een zoontje van 6, Eja.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen