Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Homohuwelijk voor Star Trek-acteur George Takei

Shownieuws

George Takei stapt in het huwelijksbootje met zijn vriend en manager Brad Altman. De Star Trek-acteur is 'door het dolle heen', zo meldt hij op zijn website.

George Takei stapt in het huwelijksbootje met zijn vriend en manager Brad Altman. De 71-jarige acteur, die bekend werd door zijn rol als Mr. Sulu in Star Trek, is 'door het dolle heen', zo meldt hij op zijn website. De tortelduifjes besloten in actie te komen nu het hooggerechtshof van Californië het homohuwelijk heeft gelegaliseerd.

Takei en Altman zijn al 21 jaar samen en delen lief en leed. "Hij is mijn grote liefde en ik kan me mijn leven zonder hem niet voorstellen", schrijft de Japans-Amerikaanse acteur, die ook een rolletje speelde in de sciencefictionserie Heroes. "Nu kunnen we de waardigheid en de verantwoordelijkheden delen die bij het huwelijk horen. We kunnen niet wachten."

Het stel is druk bezig met de voorbereidingen van de grote dag. "We genieten van de heerlijke dilemma's van het waar, wanneer en hoe we gaan trouwen", stelt hij. "Het homohuwelijk heeft lang op zich laten wachten, maar net als een goede wijn is de smaak echt fantastisch."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen