Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Henny Huisman genomineerd als 'papa van het jaar'

Shownieuws

Henny Huisman is door het blad Papa! genomineerd voor de titel 'papa van het jaar'. Vorig jaar ging Marco Borsato er met de eer vandoor.

Henny Huisman is door het tijdschrift Papa! genomineerd voor de titel 'papa van het jaar'. Vorig jaar ging Marco Borsato er met de eer vandoor. Huisman heeft samen met zijn vrouw Lia twee volwassen dochters, Nikki en Lobke. De jaarlijkse prijs wordt op 13 juni uitgereikt, twee dagen voor Vaderdag.

De 56-jarige presentator vindt het vertrouwen dat hij heeft in zijn dochters en de vriendschap die hij met ze heeft opgebouwd zijn belangrijkste prestatie als vader, zo staat te lezen op de website van de verkiezing. Naast Huisman zijn onder anderen Patrick Kluivert, Hans Kazàn, Dennis van der Geest, Grad Damen en Richard Krajicek genomineerd voor de titel. Allen beschrijven op de website hun belangrijkste prestatie als vader.

Op de website van het tijdschrift kan worden gestemd op de verschillende kandidaten. Ook onbekende mannen strijden mee om de titel. Het tijdschrift maakt momenteel een selectie van alle onbekende mannen die zijn opgegeven voor de actie. Uit elke provincie wordt een vader uitgekozen. Vanaf 25 mei kan worden gestemd op deze onbekende heren.

De favoriete bekende papa moet het in een finale opnemen tegen de meest geliefde onbekende vader. Slechts een van de twee gaat er op 13 juni met de titel vandoor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen