Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cast nieuwe versie Beverly Hills 90210 bekend

Shownieuws

De cast van de nieuwe versie van Beverly Hills 90210 is compleet. De Amerikaanse zender CW heeft een reclamespotje opgenomen om de acteurs te introduceren.

De cast van de nieuwe versie van Beverly Hills 90210 is compleet. De Amerikaanse zender CW, die de serie uit de jaren negentig in een nieuwe versie op televisie brengt, heeft een reclamespotje opgenomen om de acteurs te introduceren.

De serie, die dit najaar in de Verenigde Staten op de buis verschijnt, lijkt hetzelfde te zijn opgebouwd als zijn voorganger. In de remake staat de familie Mills centraal. Het gezin verhuist van Kansas City naar Beverly Hills, waar vader Mills aan de slag gaat als rector van de middelbare school West Beverly High. Dochter Annie en adoptiezoon Dixon komen als leerlingen op de school terecht.

Op de school worden ze, net als hun voorgangers Brandon en Brenda, opgenomen in een vriendengroepje van rijkeluiskinderen. De blonde Naomi is een populair modepopje en Ethan is de sportieve gangmaker. Ook het hoofd van de schoolkrant Navid maakt deel uit van de groep.

De moeder van Annie en Dixon wordt gespeeld door Lori Loughlin. De actrice, die bekend werd door rollen in series als Full House en Summerland, vertelt dat haar personage Celia Mills 'net zo cool is als haar kinderen'. "Niet alleen de wereld van de kinderen staat centraal, ook de ouders komen aan bod", verklapt de 43-jarige actrice.

In Beverly Hills 90210 maken ook oude bekenden hun opwachting. Zo pakt Jennie Garth haar oude rol weer op. De actrice kruipt opnieuw in de huid van Kelly Taylor, die inmiddels als leerlingencoach werkzaam is op haar vroegere middelbare school. Ze zal met de kleine rol in meerdere afleveringen te zien zijn. Ook Tori Spelling is naar alle waarschijnlijkheid opnieuw te zien in de serie.

Het is nog onbekend of Beverly Hills 90210 ook in Nederland op televisie te zien zal zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen