Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Janet Jackson na jaren weer op tournee

Shownieuws

Janet Jackson gaat voor het eerst in zeven jaar weer op tournee, ter promotie van haar album 'Discipline'. In september gaat de toer door de VS van start.

(Novum/AP) - Janet Jackson gaat voor het eerst in zeven jaar weer op tournee, voor de promotie van haar nieuwe album 'Discipline'. In september gaat de toer door de Verenigde Staten en Canada van start.

Hoewel toeren veel leuke kanten heeft, komt er volgens Janet altijd veel stress en hard werken bij kijken. "Ik houd van dat alles", vertelt de jongste telg van de Jackson-familie. "Dat meen ik echt."

Janets nieuwste album is sinds 25 februari wereldwijd verkrijgbaar en stond in maart op de hoogste positie van de Amerikaanse albumlijst. In de eerste zeven dagen werden 187 duizend exemplaren verkocht. In Nederland stond het album maar enkele weken in de albumlijst. De hoogste notering was de 28e positie.

Dat de 42-jarige zangeres al zo lang niet op toer is geweest, was niet haar bedoeling. "Ik zou eigenlijk ook met mijn laatste album op toer gaan", vertelt ze, verwijzend naar haar album '20 Y.O.' uit 2006. Haar platenlabel wilde toen dat ze zou wachten met toeren tot de release van haar nieuwe cd. "Maar eigenlijk waren we al volop aan het repeteren op dat moment", stelt Janet.

Volgens de zangeres is de show het wachten waard. "Het zal een grote productie worden en ik ga dingen doen die ik nog nooit eerder gedaan heb. Dit heeft het publiek nog nooit van mij gezien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen