Kies je favoriete radiostation

Dossiers

HNTM-finalisten showen creaties Marlies Dekkers

Shownieuws

De finalisten van Holland's Next Top Model lopen tijdens de finale een show van Marlies Dekkers. Ook worden onder meer creaties van Monique Collignon getoond.

De finalisten van Holland's Next Top Model lopen tijdens de finale van het programma een modeshow van Marlies Dekkers. Ook worden creaties van Monique Collignon, Edwin Oudshoorn en Iris van Erpen getoond. Daarnaast moeten de modellen poseren voor een reclameshoot.

Maandagavond werd bekend dat Ananda, Jennifer, Patricia en Yvette op 2 juni de strijd aangaan om de titel Holland's Next Top Model in de Haarlemse Lichtfabriek. Het is voor het eerst dat vier dames de finale wisten te behalen in plaats van drie.

Het vierde seizoen van Holland's Next Top Model wordt gepresenteerd door Daphne Deckers. In de finale bepaalt de jury samen met de kijker wie er met het modellencontract vandoor gaat. In de jury zitten voormalig model Rosalie van Breemen, Grazia-hoofdredacteur Hilmar Mulder, catwalk-coach Mariana Verkerk, fotograaf Philip Riches en directeur van Modelmasters The Agency Anneriet van Schaijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen