Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katie Holmes maakt debuut op Broadway

Shownieuws

Katie Holmes maakt in de herfst haar debuut op Broadway. De 29-jarige actrice is dan te zien in het toneelstuk 'All my sons' van Arthur Miller.

(Novum/AP) - Katie Holmes maakt in de herfst haar debuut op Broadway. De actrice is dan te zien in het toneelstuk 'All my sons' van Arthur Miller. De precieze data en locatie van de productie worden later bekendgemaakt.

Naast de 29-jarige Holmes zijn in 'All my sons', dat in 1947 voor het eerst werd opgevoerd, onder anderen John Lithgow en Dianne Wiest te zien. Het verhaal gaat over zakenman Joe Keller, wiens fabriek defecte vliegtuigonderdelen levert aan het leger. Als gevolg van de levering komen tijdens de Tweede Wereldoorlog 21 piloten om het leven. Niet Keller, maar zijn zakenpartner belandt in de gevangenis.

Holmes speelt de verloofde van de zoon van Keller en de dochter van de zakenpartner die in de cel wordt opgesloten. De brunette was eerder te zien in films als 'Batman begins' en 'The gift'. Ze begon haar acteercarrière eind jaren negentig met een rol in de tienerserie Dawson's Creek. Holmes trouwde eind 2006 met filmster Tom Cruise, zeven maanden nadat ze was bevallen van dochtertje Suri.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen