Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan aangeklaagd om gestolen bontjas

Shownieuws

Een studente die Lindsay Lohan deze maand beschuldigde van de diefstal van haar bontjas, is naar de rechter gestapt. Ze eist een onbekende schadevergoeding.

(Novum/AP) - Een studente uit New York die Lindsay Lohan eerder deze maand beschuldigde van de diefstal van haar bontjas, is naar de rechter gestapt. Maria Markova eist een onbekend bedrag aan schadevergoeding van de 21-jarige actrice.

Markova beweert dat Lindsay eind januari haar jas ter waarde van 7700 euro achteroverdrukte in de hippe nachtclub 1 Oak in Manhattan. Volgens de advocaat van Markova had Lohan naast zijn cliënte gezeten in de club.

Toen de 22-jarige Markova haar verdwenen jas een maand later terugzag op foto's van Lindsay in een Amerikaans roddelblad, schakelde ze haar advocaat in. Die zocht contact met de vertegenwoordiging van de actrice, waarna de jas op mysterieuze wijze weer bij de club terug werd bezorgd.

Markova is niet de enige die Lohan van diefstal beschuldigt. Eerder deze maand zei fotomodel Lauren Hastings dat de actrice haar kledingkast had geplunderd tijdens een feestje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen