Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-bewoners Gouden Kooi op de bres voor Huub

Shownieuws

Ex-miljonairs Eric en Sylvia voeren dinsdag actie in Amsterdam. De twee willen met de bijeenkomst steun genereren voor Huub, die volgens hen zou moeten winnen.

Ex-miljonairs Eric en Sylvia voeren dinsdagmiddag actie op de Dam in Amsterdam. De voormalige Gouden Kooi-bewoners willen met hun bijeenkomst steun genereren voor Huub, die volgens het duo de enige terechte winnaar van het programma is.

Vanaf 16.00 uur zijn Sylvia en Eric op de Dam voor een meet-and-greet met fans van het RTL-programma. Ook paaldanslerares Suzanne en avondbutler Tommy zijn aanwezig. Iedereen kan met het gezelschap op de foto in ruil voor een sms-stem voor Huub.

De opvliegende bewoner van de Gouden Kooi kan de steun goed gebruiken. Nadat hij vorige week tijdens de halve finale het laagste aantal punten kreeg toebedeeld door zijn medemiljonairs en in de steek werd gelaten door zijn maatje Jaap, staat hij troosteloos onderaan in de tussenstand. De stemmen van de kijkers bepalen de einduitslag voor de andere helft.

Sylvia zat vanaf oktober 2006 een halfjaar in de Gouden Kooi. Eric verliet de villa in Eemnes vorig jaar juni na een verblijf van vier maanden en was in februari en maart kort terug als gast.

Donderdag is de finale van het controversiële programma. Dan wordt duidelijk of Brian, Amanda, Jaap of Huub met een flinke bom duiten de Gouden Kooi verlaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen