Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Claire vindt nieuw optrekje

Shownieuws

Claire heeft na haar verblijf in de Gouden Kooi al een nieuw stulpje gevonden. "Als het goed is, kan ik het deze week al gaan inrichten", vertelt ze.

Claire heeft na haar verblijf in de Gouden Kooi al de hand weten te leggen op een nieuw stulpje. "Ik heb een heel mooi appartement gevonden", vertelt de ex-bewoonster van de villa in Eemnes. "Als het goed is, kan ik het deze week al gaan inrichten. Als Huub dan komt, is alles lekker klaar."

De 24-jarige blondine moet erg wennen aan het leven buiten de kooi. "Ik vind het heel raar om uit het huis te zijn", vertelt Claire, die in het RTL-programma in het huwelijksbootje stapte met medebewoner Huub. "Ik wist natuurlijk wel dat ik op straat herkend zou worden, maar ik krijg heel veel negatieve reacties over me heen. Ik vind het heel raar dat iedereen alles van me weet."

Claire liet haar kersverse echtgenoot Huub achter in de Gouden Kooi. "Ik zit al de hele week naar hem te kijken", bekent ze. "Hij heeft van de week een vrouwenfeestje gehad en toen was ik niet bij het scherm weg te slaan. Ik vertrouw er maar op dat het goed komt."

Donderdag is de finale van het programma, dat bijna twintig maanden liep. Claire staat niet stil bij het mislopen van de hoofdprijs van een miljoen euro, die aan haar neus voorbijging toen ze donderdag uit het programma stapte. "Ik ben blij dat ik die 25 duizend euro heb gepakt en zo mijn mannetje heb kunnen redden", laat Claire weten. "Hij moet gewoon winnen donderdag."

Over haar toekomst met Huub is Claire kort. "We gaan ervoor", zegt ze. "We weten nog niet hoe het verder loopt, maar we zien wel."

De finale van de Gouden Kooi met Huub, Brian, Amanda en Jaap is live te zien op RTL 5. De winnaar loopt de villa uit met een miljoen euro. Daarbij komt nog duizend euro per dag dat de winnaar in de Kooi woonde. Afgetrokken worden nog de opgelegde geldboetes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen