Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hind tevreden met generale repetitie

Shownieuws

Hind straalde maandag tijdens de generale repetitie op het Eurovisie Songfestival. "Thank you", riep ze, nadat ze 'Your heart belongs to me' had gezongen.

Hind Laroussi straalde maandag tijdens de generale repetitie op het Eurovisie Songfestival. "Thank you", riep ze nadat ze in Belgrado 'Your heart belongs to me' had gezongen. De 23-jarige zangeres wordt zich steeds meer bewust van de taak die haar dinsdag, tijdens de eerste halve finale, staat te wachten. "De spanning wordt steeds tastbaarder", zei ze na afloop van de repetitie.

Hind was maandag tevreden met haar optreden. "We hebben net de band teruggekeken. Het zag er prachtig uit", vertelde ze. Wel wil ze werken aan de opstelling van haar drie achtergrondzangeressen. "Ze moeten beter in beeld. Dat is wel een agendapunt."

Met haar concurrenten zegt de jonge artieste niet bezig te zijn. "Ik sluit me een beetje af voor wat er om me heen gebeurt. Ik heb persoonlijk geen idee welke liedjes favoriet zijn." Wel weet ze welke nummers haar aanspreken. "Ik vind Israël heel mooi. We zijn bevriend met Boaz en zijn zangers. Ze zingen prachtig, die puurheid raakt me." Ook voor de inzending van Armenië, zangeres Sirusho, heeft ze bewondering.

Dinsdag neemt Hind het op tegen achttien landen, waaronder Montenegro, Griekenland, Ierland en Estland. Twee dagen later strijden nog eens negentien landen voor een plaats in de finale, die zaterdag plaatsvindt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen