Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mojo niet bezorgd om verkoop concert Madonna

Shownieuws

Mojo maakt zich niet druk om het feit dat het concert van Madonna nog niet is uitverkocht. Kaartjes kosten minstens EUR 59!!!!

Concertorganisator Mojo maakt zich niet druk om het feit dat het optreden van Madonna op 2 september nog niet is uitverkocht. "Als je bedenkt dat de voorverkoop twee dagen geleden van start ging, gaat het helemaal niet zo slecht", stelt een woordvoerder. Van de vijftigduizend kaarten voor de Amsterdam Arena zijn er 41 duizend verkocht.

Dat Madonna vorig jaar nog tweemaal in het voetbalstadion stond, kan een verklaring zijn. "Je kunt het nooit met zekerheid zeggen, maar bij veel artiesten heeft dat invloed." De hoge prijzen van de toegangsbewijzen, variërend van 59 tot 108 euro, hinderen fans volgens Mojo niet. "Gemiddeld kosten de kaarten maar acht euro meer dan vorig jaar", zegt de woordvoerder. "Vergeleken met het buitenland liggen we nog relatief laag."

De Sticky & Sweet Tour van de 49-jarige zangeres vindt plaats ter gelegenheid van haar nieuwe plaat 'Hard candy'. Vorig jaar september trad Madonna op met haar Confessions Tour.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen