Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz regeert in bioscoop

Shownieuws

Cameron Diaz en Ashton Kutcher blijven aan de top in de Nederlandse box office. De filmsterren staan met 'What happens in Vegas' voor de tweede week bovenaan.

Cameron Diaz en Ashton Kutcher blijven aan de top in de Nederlandse box office. De filmsterren staan met 'What happens in Vegas' voor de tweede week op rij bovenaan de lijst van populairste bioscoopfilms. De romantische komedie heeft in twee weken ruim negenhonderdduizend euro opgebracht.

'Iron man' blijft steken op de tweede plaats, met een totaalopbrengst van bijna 971 duizend euro. 'Dunya & Desie' doet het ook vijf weken na de release nog goed. De Nederlandse roadmovie staat met een opbrengst van 1,1 miljoen euro op de derde plaats, gevolgd door de actiefilm 'Taken'.

In de Amerikaanse box office is de superheldenfilm 'Iron man' van de troon gestoten door 'The chronicles of Narnia: prince Caspian'. Het tweede deel in de reeks over het fictieve koninkrijk Narnia bracht in het openingsweekeinde meer dan 36 miljoen euro op. De kinderfilm draait vanaf 2 juli in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen