Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belle Perez begint nieuw hoofdstuk na scheiding

Shownieuws

Belle Perez heeft haar leven omgegooid na haar scheiding. "Ik heb het gevoel dat ik aan een nieuw hoofdstuk begin", vertelt ze in het Belgische Dag Allemaal.

Belle Perez heeft haar leven omgegooid na de breuk met haar echtgenoot Mario. "Ik heb het gevoel dat ik aan een nieuw hoofdstuk begin, op alle vlakken", vertelt de Belgische zangeres in het Belgische tijdschrift Dag Allemaal. "Als zangeres, omdat mijn muziek is geëvolueerd en ook als vrouw sta ik aan een nieuw begin."

De 32-jarige brunette was veertien jaar samen met Mario, waarvan acht jaar getrouwd. Eind februari maakte ze bekend dat er eind was gekomen aan hun relatie.

Perez heeft veel gehad aan haar muziek in die moeilijke periode. "Ik heb veel van mijn emoties van mij afgeschreven", vertelt de zangeres, van wie volgende maand haar nieuwe album 'Gipsy' verschijnt. "Ik ben zeker dat de mensen aan mijn manier van zingen zullen horen dat ik ben getekend door alles wat er in mijn privéleven is gebeurd."

Volgens Belle was er geen directe aanleiding om uit elkaar te gaan. "Er was alleen een gevoel van niet meer gelukkig zijn samen", vertelt ze. "We zagen gewoon onder ogen dat het niet meer ging tezamen. Ergens viel er zelfs een gewicht van ons af nadat wij hadden beslist uit elkaar te gaan. Altijd maar vechten en opnieuw proberen, daar wordt een mens heel onrustig van."

De nieuwbakken vrijgezel is nog niet toe aan een nieuwe relatie. "Geen enkele versierpoging zou nu succes hebben", bekent Perez. Ook een 'overgangsrelatie' om de breuk met Mario te vergeten, ziet de latina niet zitten. "Er zitten nog zoveel dingen in mijn hoofd. Bij mij werkt het gewoon niet om me zomaar in de armen van iemand anders te storten."

Belle Perez geeft op 26 juni een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen