Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell weer aangeklaagd voor mishandeling

Shownieuws

Naomi Campbell moet zich voor de rechter verantwoorden wegens mishandeling van een politieagent. Dat heeft haar advocaat donderdag bekendgemaakt.

(Novum/AP) - Naomi Campbell moet zich voor de rechter verantwoorden wegens mishandeling van een politieagent. Dat heeft haar advocaat donderdag bekendgemaakt. Het Britse topmodel wordt ervan beschuldigd de agent te lijf te zijn gegaan na een ruzie over vermiste bagage op de Britse luchthaven Heathrow.

De 38-jarige Campbell werd officieel aangeklaagd toen ze zich donderdagochtend uit hoofde van haar borg op het politiebureau van de luchthaven moest melden. Ze moet op 20 juni voor de rechter verschijnen.

Agenten sloegen het heetgebakerde topmodel in de boeien toen ze stennis maakte op een gereedstaand toestel naar Los Angeles. Volgens cabinepersoneel misdroeg ze zich toen ze aan boord van het toestel kwam uit boosheid over haar niet ingecheckte bagage. Een steward die zou zijn uitgescholden, schakelde de politie in. Ze werd ingerekend toen ze een politieman in zijn gezicht zou hebben gespuugd.

Naomi Campbell heeft een reputatie als driftkikker. Ze werd meermaals door voormalige werknemers aangeklaagd wegens mishandeling. Vorig jaar bekende het model dat ze een dienstmeisje had verwond door een telefoon naar haar hoofd te gooien. Ze kreeg daarvoor een taakstraf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen