Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sienna Miller is nog nooit zo blij geweest

Shownieuws

Sienna Miller is ongelooflijk blij met haar leven. In het tijdschrift Elle vertelt ze over haar relatie met Rhys Ifans en haar vriendschap met Keira Knightley.

Sienna Miller is ongelooflijk blij met haar leven. Dat zegt de actrice in het Britse tijdschrift Elle, waarin ze vertelt over haar relatie met Rhys Ifans en haar vriendschap met Keira Knightley. "Ik ben nog nooit zo blij geweest."

Ifans is haar steun en toeverlaat. "Als zijn naam wordt genoemd, moet ik lachen als een idioot. Ik moet constant aan hem denken en hij maakt me zo blij", zegt de 26-jarige actrice over haar dertien jaar oudere vriend. "Hij is romantisch en hij is ook goed in de keuken." Miller vertelt verder te zijn gegroeid door het pijnlijke einde van haar relatie met acteur Jude Law, die was vreemdgegaan.

In haar nieuwe film speelt Miller naast haar goede vriendin Keira Knightley. 'The edge of love' gaat over een driehoeksverhouding tussen mensen die verslaafd zijn aan drank en seks. Knightley werd twee weken voordat de film in productie ging op het project gezet, omdat Lindsay Lohan afzegde.

Knightley is voor Miller een rots in de branding in de harde entertainmentwereld. "In Hollywood weten ze ook niet zo goed wat ze met ons aanmoeten, omdat wij wel eten, drinken en roken", grapt ze. "We vinden het heerlijk om lekker af te geven op alles dat om ons heen gebeurt. We lijken wel twee oude viswijven."

De actrice speelde onder meer in de films 'Stardust', 'Casanova' en de Amerikaanse remake van de Nederlandse film 'Interview'. Binnenkort is ze te zien in 'Hippie hippie shake'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen