Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Addy ontwerpt trouwjurk bruid Rob de Nijs

Shownieuws

Addy van den Krommenacker ontwerpt de trouwjapon voor Henriëtte Koetschruiter, die deze zomer gaat trouwen met Rob de Nijs. De couturier is dolenthousiast.

Addy van den Krommenacker ontwerpt de trouwjapon voor Henriëtte Koetschruiter, die deze zomer in het huwelijksbootje stapt met Rob de Nijs. De 58-jarige couturier is dolenthousiast, zo laat hij blijken tegenover Novum Nieuws. "Ik heb er heel veel zin in. Ik mag natuurlijk verder nog niets verklappen."

Koetschruiter is niet de enige die binnenkort in een creatie van de Bossche ontwerper naar het altaar schrijdt. Ook Truus Opmeer, de aanstaande bruid van Louis van Gaal, koos voor een originele bruidsjapon van Addy.

De ontwerper, die BN'ers als Sandra Reemer, Miryanna van Reeden en Antje Monteiro kleedt, timmert ook in het buitenland aan de weg. Zo waren zijn creaties onder meer te zien in de Italiaanse Vogue en verschenen deze maand artikelen over hem in het Duitse couturemagazine Rundschau en het Italiaanse blad Collezione. Vorig jaar toonde Addy zijn ontwerpen tijdens de Fashionweek in Rome.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen