Kies je favoriete radiostation

Dossiers

CSI-acteur vrijuit

Shownieuws

Gary Dourdan, de acteur die in Crime Scene Investigation speelt, hoeft niet achter de tralies. Hij werd vorige maand opgepakt wegens drugsbezit.

Gary Dourdan, de Crime Scene Investigation-acteur die eind vorige maand werd opgepakt wegens drugsbezit, hoeft niet achter de tralies. Hij bekende schuld aan twee van de drie aanklachten en ging daarmee vrijuit. Dourdan, die een gevangenisstraf riskeerde van ruim drie jaar, beloofde een dertig uur durend programma af te ronden om van zijn drugsverslaving af te komen.

De 41-jarige acteur werd gearresteerd toen hij op 28 april aan de verkeerde kant van de weg stond geparkeerd en lag te slapen in zijn auto in Palm Springs. In het voertuig trof de politie heroïne, cocaïne en xtc aan.

Dourdan verklaarde later in een interview met het tijdschrift People dat hij naar een afterparty was geweest van het Coachella Festival en in slaap was gevallen in zijn auto. Hij zei zich diep te schamen voor de arrestatie, maar ook blij te zijn dat hij zijn auto had geparkeerd in plaats van te rijden onder invloed.

De acteur werd bekend van de serie CSI, waarin hij het personage Warrick Brown speelt. Drie verschillende versies van het programma zijn in Nederland op de buis. Zowel CSI Las Vegas, waarin Dourdan speelt, CSI New York als CSI Miami is op RTL te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen