Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guus Meeuwis maakt voorprogramma bekend

Shownieuws

Guus Meeuwis is eruit welke coverband zijn voorprogramma in het Philips Stadion mag verzorgen. De beslissing viel op de Limburgse band Network.

Guus Meeuwis is eruit welke coverband zijn voorprogramma in het Philips Stadion mag verzorgen. De beslissing, die de Brabantse zanger maakte met de presentatoren van Evers Staat Op, viel op de band Network. Het Limburgse vijftal werd uitverkoren nadat honderden reacties waren gekomen op een oproep van Meeuwis en het Radio 538-programma.

Vier coverbands streden uiteindelijk om de eervolle plek in de shows van 14 en 15 juni. Chili Hot Experiment, Just For You en Glamourama liepen de prijs donderdag mis. Of het voor 14 juni geplande optreden van Network op de kermis van Beesd door de uitverkiezing in het gedrang komt is nog onduidelijk.

De 36-jarige zanger vult het Eindhovense voetbalstadion voor het derde achtereenvolgende jaar met zijn show 'Groots met een zachte G'. Bij het eerste optreden op 13 juni heeft het voorprogramma geen muzikaal karakter. Dan kijken de bezoekers gezamenlijk naar de EK-wedstrijd Nederland-Frankrijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen