Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk pissig op platenmaatschappij

Shownieuws

Anouk is woest op Emi Music. De zangeres scoort momenteel een grote hit in Noorwegen met 'Lost', maar het platenlabel zou kansen laten liggen om door te breken.

Anouk is woest op haar platenmaatschappij Emi Music. De zangeres staat momenteel op nummer twee in de hitlijst van Noorwegen met haar single 'Lost', maar volgens Anouk laat Emi Music alle kansen liggen om daar door te breken. "Ze doen er geen hol aan. Ik had eigenlijk verwacht dat ik in no time daar had gezeten", zei ze donderdag in de radioshow van Ruud de Wild op Q Music. "Het is één grote frustratie."

De 33-jarige zangeres, die onlangs haar huwelijk met Postman Remon Stotijn op de klippen zag lopen, is al tijden niet tevreden met haar platenmaatschappij. "Nederland en België doen ze fantastisch, maar dat is gemakkelijk want dat loopt toch wel. Het is toch bizar dat je niet onmiddellijk een vlucht boekt naar Noorwegen en interviews en showcases regelt", brieste ze. "Het is toch stom dat je zo'n kans laat liggen?"

Het liefst zegt de 33-jarige moeder van drie kinderen haar contract met Emi Music direct op, maar dat is onmogelijk. "Ik heb nog een contract voor twee platen, maar ik blijf net zo lang vervelend doen tot ze me eerder laten gaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen