Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'George Clooney weer vrijgezel'

Shownieuws

George Clooney en Sarah Larson hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat vertelt een bron dichtbij het stel aan People. Het stel was een jaar samen.

George Clooney en Sarah Larson hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat vertelt een bron dichtbij het stel aan het Amerikaanse tijdschrift People. Het stel was een jaar samen. Het is onduidelijk wat de reden is van de breuk. Een woordvoerder van de Amerikaanse acteur wil niet reageren. "Wij geven geen commentaar op privézaken van George", zegt hij.

De 47-jarige Clooney en de 29-jarige Larson ontmoetten elkaar vier jaar geleden voor het eerst in Las Vegas. De van oorsprong Britse Larson werkte destijds als serveerster in een bar. Vorig jaar juni liepen de fimster en het fotomodel elkaar opnieuw tegen het lijf in de gokstad en toen sloeg de vonk over.

In september schreed het koppel voor het eerst gezamenlijk over een rode loper tijdens de filmfestivals van Venetië en Deauville. Later die maand waren Clooney en Larson betrokken bij een motorongeluk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen