Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coldplay treedt in oktober op in Rotterdam

Shownieuws

Colplay komt op 2 oktober naar Ahoy in Rotterdam voor een concert. De kaartverkoop van het 'Viva la vida'-optreden begint op zaterdag 7 juni.

De Britse band Coldplay komt in het teken van hun 'Viva la vida'-tournee naar Ahoy in Rotterdam voor een concert. Dat is te lezen op de website van de heren. Ze komen naar Nederland om op donderdag 2 oktober op te treden. De kaartverkoop begint op zaterdag 7 juni.

Wie de mannen mist in Nederland kan ze altijd nog opzoeken in België. Daar geven ze in het Antwerpse Sportpaleis op zaterdag 4 oktober een concert.

'Viva la vida', het nieuwe album van de formatie, ligt vanaf 16 juni in de winkel. Van het album is al de single 'Violet hill' verschenen, die in Nederland op de dertiende plaats staat in de Single Top 100. Het nummer, dat op 6 mei verscheen, was gratis te downloaden op de website van de band.

Coldplay is onder meer bekend van hun hits 'Speed of sound' en 'Clocks'. Eerder verschenen de albums 'Parachutes', 'A rush of blood to the head' en 'X&Y'. Dat laatste album kwam uit in 2005. Op 6 juni van dat jaar kwam de band naar Nederland om in het Arnhemse Gelredome een uitverkocht concert te geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen