Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian weer thuis na bevalling

Shownieuws

Kim-Lian van der Meij en haar dinsdag geboren dochtertje zijn weer thuis en maken het uitstekend. De musicalster moest een nachtje in het ziekenhuis blijven.

Kim-Lian van der Meij en haar dochtertje zijn weer thuis en maken het uitstekend. De musicalster, die dinsdagochtend in een Zweeds ziekenhuis beviel van Ronja Emma, moest daar een nacht blijven. "In Zweden moeten vrouwen na de geboorte van hun kind verplicht een nacht blijven, maar Kim-Lian wilde dinsdagmiddag al naar huis", vertelt haar woordvoerder. "Dat is typisch Kim-Lian."

Inmiddels zijn de ouders, zussen en opa en oma van de 27-jarige zangeres in Zweden gearriveerd om het kleintje van Kim-Lian en haar Zweedse vriend Daniel te bewonderen. "De moeder van Kim-Lian woont tegenwoordig in Brazilië, dus zij heeft een halve wereldreis afgelegd om haar kleinkind te zien", vertelt de woordvoerder.

Kim-Lian moest door haar zwangerschap haar rol in de musical 'Fame' stilleggen. Later dit jaar pakt ze haar rol weer op. Volgend jaar speelt Kim-Lian een van de hoofdrollen in 'Footloose'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen