Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moordwijven blijven strak in hun rol

Shownieuws

De drie moordwijven bleven voor de presentatie van de gelijknamige dvd strak in hun rol. Bracha van Doesburgh onderging als Kitty een botoxbehandeling.

De drie moordwijven uit de gelijknamige film vielen woensdag tijdens de dvd-presentatie van 'Moordwijven' niet uit hun rollen van de verwende nesten Kitty, Nicolette en Estelle. Nadat zij uit een Hummer waren gestapt, betraden Bracha van Doesburgh, Hadewych Minis en een zwangere Sanne Wallis de Vries met champagneglazen in hun hand de rode loper voor de Amsterdamse winkel Fame.

Daarna nam Bracha, die de rol van Kitty speelt, plaats in een doktersstoel voor een botoxbehandeling. De film van regisseur Dick Maas zou in eerste instantie 'De Botox methode' heten, maar daarvan moest worden afgezien vanwege een rechtszaak waarmee de Amerikaanse ontwikkelaar van het goedje dreigde.

Onder het toeziend oog van de flitsende camera's liet Sanne, in haar rol van Nicolette, woensdag weten verrukt te zijn. "Oh wat heerlijk jongens. Wat heb ik dit gemist, al die aandacht." Estelle, gespeeld door Hadewych Minis, liep meteen door naar de signeertafel, waar de dames later hun naam op aangeschafte dvd's krabbelden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen