Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling bevestigt terugkeer in 90210

Shownieuws

Tori Spelling keert terug in Beverly Hills 90210. Haar personage keert terug als eigenares van 'een van de coolste winkels in Beverly Hills', zo meldt People.

Tori Spelling keert terug als Donna Martin in de nieuwe versie van Beverly Hills 90210. Dat heeft ze bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift People "Donna was gek op het ontwerpen van kleding en wilde een carrière in de modewereld", vertelt de actrice. "Het wordt een feestje om die verhaallijn uit te diepen. En ik weet zeker dat fans dolgraag willen weten of ze nog steeds is getrouwd met David Silver!"

Volgens een woordvoerder van de serie is Donna in de serie eigenares van 'een van de coolste winkels in Beverly Hills'. "Donna Martin was zo'n groot deel van mijn leven", vertelt Spelling. "Ik keer terug naar de postcode die ik als beste ken en ik ben door het dolle heen."

De 35-jarige Spelling is niet de enige oude bekende die haar opwachting maakt in de serie. Jennie Garth kruipt opnieuw in de huid van Kelly Taylor, die inmiddels als leerlingencoach werkzaam is op haar vroegere middelbare school. Ian Ziering, die Steve Saunders speelde in 90210, zou ook op een rolletje azen.

In de nieuwe versie van Beverly Hills 90210 staat de familie Mills centraal. Het gezin verhuist van Kansas City naar Beverly Hills, waar vader Mills aan de slag gaat als rector van de middelbare school West Beverly High. Dochter Annie en adoptiezoon Dixon komen als leerlingen op de school terecht. Op de school worden ze, net als hun voorgangers Brandon en Brenda, opgenomen in een vriendengroepje van rijkeluiskinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen