Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sjimmy Bruijninckx snapt Daphne Bunskoek wel

Shownieuws

Sjimmy Bruijninckx begrijpt dat Daphne Bunskoek zich opwond over het vertonen van de video van Georgina Verbaan. Dat zegt ze in het juninummer van Glossy.

Sjimmy Bruijninckx begrijpt dat Daphne Bunskoek zich opwond over het vertonen van de veelbesproken video van Georgina Verbaan. "Wat dat betreft zit ik wel op één lijn met Daphne Bunskoek, die haar privéleven heel erg probeert af te schermen en opkomt voor de privacy van haar collega's", zegt de presentatrice van Shownieuws in het juninummer van Glossy.

De video, die eind maart werd uitgezonden door RTL Boulevard, toonde hoe Verbaan zoende met haar collega Pieter van der Wielen. Bunskoek, die het showbizzprogramma presenteert, spuide later kritiek op de vertoning van het filmpje. Ook bij Shownieuws ontstond een discussie. "We hadden het er een tijdje geleden over wat we met de tape van Georgina Verbaan moesten doen", zegt Bruijninckx. "Waar ligt de grens?"

Toch kijkt de presentatrice wat nuchterder tegen de kwestie aan. Bruijninckx denkt dat 'je er als bekende persoon niet aan ontkomt dat je soms gewoon "aan de beurt bent", of je nou wilt of niet.' Zelf blijft de 33-jarige blondine tot nu toe buiten schot. "Over mij zijn er vrij weinig nare dingen geschreven. Gelukkig maar."

Bunskoek hoeft zich binnenkort niet meer druk te maken over het doen en laten van RTL Boulevard. Woensdag bevestigde RTL 4 dat de presentatrice op 6 juni voor het laatst in het programma te zien is en dat ze RTL vaarwel zegt. Wat ze daarna zal gaan doen is nog onduidelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen