Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit verlangt naar kinderen

Shownieuws

Jan Smit wil graag kinderen. "Als je aan Jan vraagt wat hij voor zijn verjaardag wil antwoordt hij altijd: een baby", verklapt zijn vriendin Yolanthe in Privé.

Jan Smit wil graag een kindje met zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen. "Als je aan Jan vraagt wat hij voor zijn verjaardag wil, kerst of Sinterklaas, antwoordt hij altijd: een baby", aldus Yolanthe in weekblad Privé. "Dat zegt hij niet alleen tegen mij, maar ook tegen zijn moeder, die natuurlijk zegt dat Jan daarvoor bij mij moet zijn."

De 23-jarige Yolanthe en haar één jaar jongere vriend zijn druk in de weer met de bouw van hun huis, dat momenteel wordt gebouwd in Volendam. In de riante villa is ruim plaats voor gezinsuitbreiding. "We hebben een aantal logeerkamers en die zijn bedoeld om in de toekomst kinderkamers van te maken", bekent de presentatrice, die ruim een jaar samen is met Jan. "Ik weet, als wij ons eerste kindje krijgen, welke kamer als eerste de babykamer moet worden. Dus we houden er absoluut rekening mee dat het gaat komen."

Jan is in ieder geval voorbereid op de komst van de Smit-telg. De ouders van de zanger verrasten hun 22-jarige zoon met een babypop, zodat hij vast kon oefenen. "Dus eigenlijk hebben we al een kleintje in huis", aldus Yolanthe.

Een huwelijk laat nog even op zich wachten. "Jan vraagt het wel geregeld, maar een serieus aanzoek wil ik nog niet", legt de brunette uit. "Eerst wil ik verhuizen en het even rustig aandoen. Dan zou ik wel gevraagd willen worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen