Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek houdt het voor gezien bij RTL

Shownieuws

Daphne Bunskoek houdt het voor gezien bij RTL. "We vinden het ontzettend jammer dat Daphne weggaat", laat een woordvoerder van de omroep woensdag weten.

Daphne Bunskoek stopt niet alleen als presentatrice van RTL Boulevard, maar vertrekt ook bij RTL. "We vinden het ontzettend jammer dat ze weggaat", laat een woordvoerder van de omroep woensdag weten. Het is nog onduidelijk wat de 34-jarige presentatrice gaat doen.

Bunskoek is op 6 juni voor het laatst te zien als presentatrice van het dagelijkse entertainmentprogramma. "Ik vind het hartstikke jammer dat ze weggaat", reageert Albert Verlinde. "We hebben fantastisch samengewerkt, ik zal haar missen." Verlinde ontkent dat ruzies ten grondslag liggen aan het vertrek van zijn collega. "Ik ken die geruchtenstroom, maar daar is absoluut niets van waar."

Daphne volgde drie jaar geleden Beau van Erven Dorens op, die samen met Verlinde bijna even lang als zij het gezicht vormde van RTL Boulevard. "Ik snap dat je het na drie jaar wel gezien hebt op de presentatieplek. Op een gegeven moment slaat de vermoeidheid toe", aldus Verlinde, die zelf absoluut niet overweegt te stoppen met de show.

Het is nog onduidelijk wie op de stoel van Bunskoek komt te zitten. "RTL praat met verschillende presentatoren; we hebben er immers genoeg hier bij de omroep", lacht Verlinde. "Ik ben daar ook wel bij betrokken, want ik moet toch iedere dag met die persoon een programma maken. Het moet iemand zijn met wie ik een bepaalde chemie heb en die het programma leuk maakt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen