Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTL maakt nieuwe serie Zesde Zintuig

Shownieuws

Het Zesde Zintuig keert dit najaar terug bij RTL 4. Onder de naam 'Het zesde zintuig: plaats delict' wordt een nieuwe reeks van de serie op de buis gebracht.

Het Zesde Zintuig keert dit najaar terug bij RTL 4. Onder de naam 'Het zesde zintuig: plaats delict' wordt een nieuwe reeks van de serie op de buis gebracht, zo heeft de commerciële zender woensdag bekendgemaakt. Het nieuwe seizoen richt zich specifiek op misdrijven uit het verleden.

Kandidaten worden getest aan de hand van verschillende cases en moeten proberen antwoord te geven op vragen van nabestaanden van slachtoffers van misdrijven. RTL hoopt dat de inzet van paranormaal begaafde personen leidt tot nieuwe doorbraken in onopgeloste zaken, licht een woordvoerder toe.

Wanneer de eerste aflevering van 'Het zesde zintuig: plaats delict' op televisie komt, is nog onbekend. Evenmin is duidelijk of Beau van Erven Dorens ook het tweede seizoen gaat presenteren. Wel is al bekend dat de show op donderdagavond zal worden uitgezonden. Met de show wil RTL 4 het succes voortzetten van de zogenoemde 'zweef-tv', een koers die werd ingezet met programma's als Char en The Ghost Whisperer.

Vorige maand was de finale te zien van het eerste seizoen van Het Zesde Zintuig bij RTL. Het programma werd vorig jaar voor het eerst op de buis gebracht door de KRO.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen