Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kirsten Dunst vocht tegen depressie

Shownieuws

Een depressie was de reden dat Kirsten Dunst zich in februari liet opnemen in een afkickkliniek. Van een verslaving was volgens de actrice geen sprake.

Een depressie was de reden dat Kirsten Dunst zich in februari liet opnemen in een afkickkliniek. Met een drank- of drugsverslaving had haar verblijf in het Cirque Lodge Treatment Center in Utah niets te maken. Dat verklaarde de actrice aan het Amerikaanse Entertainment Television.

De 26-jarige filmster heeft naar eigen zeggen een halfjaar gepeinsd over haar opname. "Ik had het heel moeilijk", vertelde ze. "Ik had de mogelijkheid om ergens heen te gaan en voor mezelf te zorgen. Ik heb het geluk dat ik de middelen heb om zoiets te doen."

Dunst treedt naar buiten met haar psychische problemen in de hoop speculaties over een hardnekkige verslaving de kop in te drukken. "Er zijn zo veel misvattingen over wat er in mijn leven gebeurt", legde ze uit. "Dat is heel pijnlijk geweest voor mijn vrienden en familie. Iedereen heeft het gevoel dat ze mij moeten verdedigen. Nu ik me weer sterker voel, ben ik bereid om iets te zeggen."

De actrice is inmiddels weer hard aan het werk. Dunst is bezig met opnamen van de misdaadthriller 'All good things', waarin ook Ryan Gosling speelt. De film gaat volgend jaar in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen