Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Getrouwde Frans Bauer bedankt zijn fans

Shownieuws

Frans Bauer is blij dat zijn trouwdag is verlopen. "Een stralende dag met stralende mensen, wij willen iedereen bedanken", schrijft hij op zijn website.

Frans Bauer is dolblij dat zijn trouwdag vlekkeloos is verlopen. "Na maanden van voorbereiding en spanningen dat alles goed zou verlopen, is onze trouwdag verlopen om nooit meer te vergeten", schrijft de volkszanger op zijn website. "Een stralende dag met stralende mensen om ons heen, wij willen iedereen bedanken."

De 34-jarige Bauer is vol lof over onder meer de politie, de fans, de media 'en alle anderen die ervoor hebben gezorgd dat het een onvergetelijke dag was'. "Het was voor ons een droom die is uitgekomen", vindt Bauer.

De zanger en zijn 'Maris', zoals Frans zijn vrouw liefkozend noemt, stapten op 9 mei onder grote belangstelling van hun fans en de pers in het huwelijksbootje in het gemeentehuis van Willemstad. Na het burgerlijk huwelijk volgde de kerkelijke inzegening in de basiliek van Oudenbosch. Als bestemming voor de huwelijksreis werd Disneyland in Parijs uitgekozen.

Frans en Mariska hebben drie zoontjes samen: Christiaan (6), Jan (5) en Frans junior (3).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen