Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hoogzwangere Jolie topless gesnapt

Shownieuws

Angelina Jolie is hoogzwanger, maar dat is voor paparazzi geen beletsel om te proberen haar naakt te fotograferen. Een fotograaf betrapte de actrice topless.

Angelina Jolie is hoogzwanger, maar dat is voor paparazzi geen beletsel om te proberen haar naakt op de foto te krijgen. Een fotograaf betrapte de actrice topless toen ze zich omkleedde op het balkon van haar verblijfplaats in Cannes. Op de foto's, die zijn gepubliceerd in het Duitse dagblad Bild, is duidelijk te zien dat haar zwangerschap de eens zo magere Jolie een voluptueus figuur heeft gegeven.

Jolie en haar vriend Brad Pitt zijn al enkele dagen aan de Côte d'Azur om het filmfestival van Cannes bij te wonen. Ze logeren in de Franse badplaats bij multimiljonair Paul Allen, schrijft Bild. Allen richtte in de jaren zeventig samen met Bill Gates Microsoft op.

De 32-jarige Jolie, die over enkele weken moet bevallen van een tweeling, is in Cannes ter promotie van haar nieuwe film 'Changeling'. De thriller van Clint Eastwood draait om de ontvoering van een jongetje in de jaren twintig. Als het kind na enkele maanden wordt teruggevonden, twijfelt zijn moeder, gespeeld door Jolie, of het wel haar echte zoon is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen