Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson afwezig op eigen première

Shownieuws

Scarlett Johansson was de grote afwezige bij de première van de film 'Vicky Cristina Barcelona' in Cannes. Ze stelde 'belachelijke eisen' aan haar komst.

Scarlett Johansson was afgelopen weekend de grote afwezige bij de première van de film 'Vicky Cristina Barcelona' op het Filmfestival van Cannes. Productiemaatschappij Warner Brothers wilde uit kostenoverwegingen niet ingaan op de 'belachelijke eisen' van de diva, zo meldt de Britse krant Daily Mail maandag.

De 23-jarige blondine, die in de film van regisseur Woody Allen hevig zoent met tegenspeelster Penelope Cruz, zou hebben afgehaakt omdat ze in een hotel 35 tot 45 kilometer buiten de stad wilde verblijven. Cruz en de derde hoofdrolspeelster Rebecca Hall logeren wel gewoon in een hotel in de stad. Daarnaast wilde Johansson ook geen visagist delen met haar tegenspeelsters.

Woody Allen is erg gesteld op Johansson. Het is al zijn derde film waarin de actrice schittert. De diva-actie was ongetwijfeld teleurstellend voor Allen, vermoedt een ingewijde.

'Vicky Cristina Barcelona' gaat over een schilder die aanpapt met twee Amerikaanse toeristen. In Nederland gaat de film op 20 november in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen