Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Mel B komt met nieuw album'

Shownieuws

Melanie Brown werkt aan een album. Na de reünie van de Spice Girls heeft ze de moed gevonden om zich vast te bijten in een zangcarrière, schrijft Perez Hilton.

Melanie Brown werkt aan een nieuw album. Na de korte reünie van de Spice Girls heeft Mel B weer de moed gevonden om zich vast te bijten in haar zangcarrière, schrijft Perez Hilton. De zangeres zou werken met de grootste producers in de muziekwereld. "Mel gaat voor popmuziek met een 'urban' randje", verklapt een ingewijde aan de entertainmentblogger.

Brown zou afgelopen week al de studio zijn ingedoken met producer Scott Storch, die eerder nummers opnam met sterren als Christina Aguilera, Justin Timberlake en Beyoncé. Een platenmaatschappij is nog niet gevonden. Evenmin is bekend wanneer het album uitkomt.

De Britse zangeres, die vroeger bekend stond als Scary Spice, heeft een heftige tijd achter de rug. Acteur Eddie Murphy, met wie Brown een kortstondige relatie had, ontkende aanvankelijk de vader te zijn van haar in april vorig jaar geboren dochter Angel Iris. Pas na een bij de rechter afgedwongen vaderschapstest gaf hij toe. Amper twee maanden na de geboorte van Angel Iris trouwde Brown in alle stilte met haar nieuwe vriend Steven Belafonte.

Mel B bracht na het uiteenvallen van de Spice Girls twee solo-albums uit, waarvan 'L.A. state of mind' uit 2005 het laatste was. Beide albums kampten met tegenvallende verkoopcijfers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen