Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kidman en Urban houden geslacht baby geheim

Shownieuws

Keith Urban en Nicole Kidman weten of hun kind een jongetje of een meisje wordt. Ze zijn echter niet van plan om dit met de rest van de wereld te delen.

Keith Urban en zijn zwangere vrouw Nicole Kidman weten of hun kind een jongetje of een meisje wordt, maar ze zijn niet van plan om dit met de rest van de wereld te delen. "Dat houden we geheim", vertelde de zanger aan een lokaal radiostation in Las Vegas, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik ben blij dat we het weten, want dat maakt het allemaal wat concreter."

De 40-jarige Urban was zondag in de Amerikaanse gokstad voor de uitreiking van de Country Music Awards. Hij was genomineerd voor 'entertainer van het jaar', maar moest toezien hoe Kenny Chesney er met het beeldje vandoor ging. Nicole Kidman, die was meegekomen naar de jaarlijkse prijsuitreiking, showde met trots haar groeiende buik. In een zilveren strapless jurk liep de 40-jarige Australische actrice stralend over de rode loper.

Urban en Kidman zijn bijna twee jaar getrouwd. De baby, die deze zomer geboren moet worden, is hun eerste kind. Kidman, die schitterde in onder meer 'Moulin Rouge' en 'The hours', heeft wel al twee adoptiekinderen met haar ex-man Tom Cruise, Isabella (14) en Connor (12). De Australische countryster heeft nog geen kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen