Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hind rekent op finaleplaats

Shownieuws

Bookmakers geven haar weinig kans, maar Hind gelooft in haar kansen op een finaleplaats op het Songfestival. "Ik haal gewoon die finale; daar gaan we voor!"

Bookmakers geven haar weinig kans, maar Hind blijft geloven in haar kansen op een finaleplaats op de 53e editie van het Eurovisie Songfestival. "Ach, je moet ook gewoon nuchter blijven", vertelt ze aan Novum Nieuws. "We zien wel wat er gebeurt en je moet vooral in jezelf blijven geloven. Ik haal gewoon die finale; daar gaan we voor!"

Dinsdag is de eerste halve finale, waarin de 23-jarige zangeres met het nummer 'Your heart belongs to me' het opneemt tegen inzendingen uit onder meer Estland, Ierland en Noorwegen in de strijd om een finaleplaats. Hind kijkt ernaar uit, maar maakt zich wel zorgen om de airconditioning in de Beograd Arena, waar het liedjesfestijn plaatsvindt. "Het is er erg koud. Je moet goed zorgen voor je stem, dus ik pas goed op", vertelt de zangeres.

Dat betekent ook dat in de bus die Hind tot haar beschikking heeft, de airco uitblijft. Buiten is het dertig graden, maar in de bus kan de temperatuur met gemak stijgen tot veertig graden. "Alles voor de stem, hè", lacht ze. "Niet alleen voor mijn stem, maar ook die van de achtergrondzangeressen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen