Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bas Muijs wil kinderen maken

Shownieuws

Bas Muijs zoekt een vrouw om een gezinnetje mee te stichten, maar heeft daarbij last van het feit dat hij een BN'er is. Dat beweert hij maandag in De Telegraaf.

Bas Muijs zoekt een vrouw om een gezinnetje mee te stichten, maar heeft daarbij last van het feit dat hij een bekende Nederlander is. "Sommige vrouwen zijn niet verliefd op me om wie ik ben, maar om wat ik ben", vertelt de acteur maandag in De Telegraaf. "Dat is natuurlijk geen basis voor een langdurige relatie."

De 31-jarige Muijs, die in juni zijn filmdebuut maakt in 'Snuf de hond', heeft over aandacht van vrouwelijk schoon niet te klagen. "Maar daar zit het 'm niet in", legt hij uit. "Er zijn twee categorieën vrouwen: eentje die zich in de kijker speelt en eentje die zich afzijdig houdt omdat ze zich niet wil opdringen. Juist die laatste groep is het leukst, maar is met een lichtje te zoeken."

De Voetbalvrouwen-acteur is vooralsnog kinderloos, maar is wel met kinderen bezig. Zo is hij, samen met onder anderen Winston Post, druk met de opnamen van een cd voor kinderen. "Natuurlijk kan ik me indenken dat het een beetje vreemd wordt gevonden dat juist ik, als kinderloze vrijgezel, met zo'n schijfje op de proppen kom", geeft hij toe. "Muziek is zo'n fijne manier om je te uiten. Volgens mij maakt het dan ook helemaal niet uit in welke thuissituatie je zit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen